viernes

Podis del CNM Triatló a la duatló de Cabrils

Èxit mataroní a la primera prova oficial de la temporada de duatló

Jose Luis Cano i Blai Sánchez pugen al podi de la duatló de Cabrils després de disputar la primera duatló de muntanya de la temporada el darrer dia de l’any. Un circuit molt dur caracteritzava la competició.

Els triatletes del Centre Natació Mataró van aconseguir bons resultats a la duatló de muntanya de Cabrils. El junior Blai Sánchez va aconseguir la primera posició de la seva categoria i va aconseguir la 37ª posició de la classificació general havent completat el circuit amb un temps de 1 hora 49 minuts i 49 segons en la seva primera competició en duatló. Per altre banda, l’encarregat de la secció de triatló del CNM, José Luis Cano, va ser el millor representant de l’equip amb 1h i 46 minuts. Aquest temps el van fer pujar a la 2ª posició del podi a la categoria veterans-1 i 20è de la general.

L’equip mataroní tenia dos representants més en aquesta primera prova oficial de la temporada pel CNM puntuable pel circuit català de duatló de muntanya. Lluis López, doncs, va creuar la meta amb un temps de 1:48:35 i va aconseguir la meritòria 27ª posició de la general. L’altre representant del Mataró, Víctor Marín, va ser el 229è amb 2h i 29 minuts.

La segona edició de la duatló de muntanya de Cabrils es disputava sobre les distàncies de 5km de cursa a peu, 20km de bicicleta tot terreny entre Cabrils i Òrrius i 2.5 km més de carrera a peu. Els participants destacaven, sobretot, la duresa de la cursa. “Els primers 2.5km de la primera carrera a peu semblaven una competició de quilòmetre vertical que després tocava baixar” afirmava J.L Cano. “Després de la bicicleta tocaven 2.5km més que van ser molt selectius, molt durs” afegia.

Els temps dels tres millors classificats mataronins de la general van fer que el Centre Natació Mataró aconseguís la 7ª posició per equips dins d’aquesta primera duatló oficial de la temporada.