domingo

Bona actuació del CNM Triatló a la Duatló de Cerdanyola de Vallés

EL CNM es proclama 2n per equips i Pol Samsó arrenca amb un podi la temporada

Pol Samsó 1r classificat de la seva categoria i 11è de la general. La secció de triatló del Centre Natació Mataró ha obtingut la segona posició per equips a la primera edició de la duatló de carretera de Cerdanyola del vallés.

El jove triatleta del CNM va obtenir una meritòria 1r posició en la seva categoria –junior- amb un temps de 59 minuts i 16 segons. La seva actuació el va fer, també, ser el millor del Mataró amb l’onzena posició de la classificació general. Samsó va saber afrontar amb valentia els 5 primers quilòmetres de cursa a peu, els 20km de bicicleta de carretera i l’últim tram de la duatló, 2km de cursa a peu.

Les actuacions de David Rovira - 13è de la general amb 59 minuts 24 segons-  i el seu germà Marc Rovira – 17è de la general amb un temps d’1 hora 5 segons- juntament amb la esmentada brillant carrera de Pol Samsó van fer que la secció de triatló del CNM aconseguís la 2ª posició per equips.

La primera Duatló de Cerdanyola del Vallés es va caracteritzar per la bona organització i la disputa de la prova a un polígon nou totalment tancant al trànsit. “Molt bona organització per ser la primera edició i molt de nivell, ritmes molt ràpids per estar a principis de temporada” afirmava David Rovira. “ Molt content per la carrera i per l’actuació de l’equip” afegia el triatleta.
(d'esquerre a dreta: David Rovira, Pol Samsó, David Calderón, Marc Rovira i Antonio Roldán)