lunes

El CNM Triatló assoleix 2 podis a la Duatló de Mataró

José Luis Cano y Blai Sánchez van pujar al podi de les seves respectives categories a la duatló de Mataró disputada el passat diumenge 15 de gener.

El CNM Triatló va tenir representació a la XVI duatló de muntanya de Mataró. José Luis Cano, Blai Sánchez i Melcior Ubeda van córrer la duatló celebrada a la capital maresmenca el passat diumenge dia 15 de gener. El veterà Cano va creuar la línia de meta amb un temps total de 1:52:23 que va portar al mataroní a la 3ª posició del podi en la categoria veterans-1 i 28è de la classificació general. Per altra banda, la nova incorporació del Mataró, Blai Sánchez, suma  el seu segon podi per categoria consecutiu – el primer en la Duatló de Cabrils. El júnior va ser el 35è de la general amb un temps de 1h 53min i 41seg. La secció de triatló del CNM va obtenir una 10ª posició per equips, gràcies, també al temps de Melcior Ubeda, 1:55:53 i 46è de la general.
Blai Sánchez al podi per categories (junior)

La XVI duatló de muntanya de Mataró, organitzada per la botiga mataronina especialitzada en triatló, SBR, va arribar a la xifra de 354 inscrits, tot un èxit que ve acompanyat de la tasca de promoció que la pròpia organització ha portat a terme mitjançant les xarxes socials. Les distància de la duatló eren de 5km inicials de carrera a peu, 20km amb BTT i per finalitzar la prova 2km i mig més.

Els triatletes mataronins acaben de començar la temporada i ho estan fent amb bons resultats, tot i així l’equip és ambiciós i ja prepara la propera prova del circuit català de duatló, la de Cerdanyola, la cursa que obre el calendari de duatlons de carretera d’enguany.