lunes

Els triatletes del CNM Triatló fan el 1r bany de 2012

Els triatletes mataronins es van reunir el passat dia 1 de gener per donar la benvinguda al 2012. La capital de Maresme va agrupar a a més de 350 persones.

La primera banyada de l’any de Mataró arribava aquest dia 1 de gener a la seva 26ª edició. Enguany s’ha assolit un nou rècord de participació amb més de 350 persones fent el primer bany al Mar Mediterrani. Alguns dels triatletes del Centre Natació Mataró van participar al multitudinari acte.


La diada es va veure enlluernada pel bon dia que va fer i per l’ambient estiuenc que es respirava a la platja del Varador de Mataró, tot i que la temperatura de l’aigua girava entorn dels 14,5 graus. A la línia de sortida i acompanyats d’un megàfon la representació dels triatletes del Mataró van iniciar l’ambient festiu de la cita cantant nadales, fent fotografies, gravant vídeos, cridant i, en general, creant l’ambient de disbauxa habitual a les darreres edicions de la primera banyada de l’any.

L’acte, gratuït, està organitzat pel Centre Natació Mataró amb col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de la ciutat. L’organització premia als agosarats amb una samarreta commemorativa  i un esmorzar a base de xocolata amb melindros.  

Els triatletes mataronins van fer un entrenament a mar abans de la primera banyada oficial

No hay comentarios:

Publicar un comentario