jueves

Ivan Bruck finisher a l’Ironman de Hawaii

El triatleta del Centre Natació Mataró va participar fa poc més d’una setmana a l’Ironman de Kona a Hawaii. L’eslovac va aconseguir un temps 09:35h arribant el 48è del seu grup d’edat i el 213 de la classificació general.

Ivan Bruck, triatleta del Centre Natació Mataró, va participar a l’Ironman disputat a Kailua-Kona, Hawaii. L’eslovac va arribar a meta amb un temps de 9 hores i 35 minuts després de nedar 3.800m, pedalejar 180km en bicicleta i córrer tota una marató. Bruck va córrer en la categoria de grups d’edat composada entre 35 i 39 anys. El corredor del CNM va ser el 48è d’aquesta franja i el 213 de la classificació general.
“Estic content amb la carrera que vaig aconseguir fer, els parcials que vaig treure no estan malament” afirma Ivan. El tram de natació el va acabar en 1 hora i 4 minuts, els quilòmetres en bicicleta en 5h 19min i els 42km d’atletisme en 03:13h. “El tram del sector en bicicleta era força dur i en fals pla; el vent també et feia passar males jugades ja que era fort i a ràfegues”, explica el finisher.

Per poder participar al campionat del món i a la final de circuit Ironman Ivan Bruck va haver de classificar-se prèviament. Bruck va disputar l’Ironman d’Àustria a Klagenfurt on va arribar 4 del seu grup d’edat -35 a 39-  i 35è de la classificació general amb un meritori temps de vuit hores i cinquanta-tres minuts. Un requisit imprescindible per córrer a Hawaii són els diners. El triatleta afirma que va haver de cercar patrocinadors i treballar a diferents indrets d’Espanya i de la seva Eslovàquia natal per fer front a les despeses que comportava la seva aventura.

L’Ironman de Hawaii ve a ser la meca del triatló, l’objectiu per a qualsevol persona que corri en llarga distància. “Poder córrer per allà no té preu. Vas corrent, tanques els ulls pel patiment i quan els obres te n’adones que estàs corrent a Hawaii entre pedres volcàniques i palmeres paradisíaques; estàs corrent entre els millors”, recordava Bruck. El nivell de la prova era molt alt. El primer classificat elit masculí, Craig Alexander, va fer un temps de 08:03h; en categoria femenina Chrissie Wellington va creuar  la meta de Kona en 8:55h.

La temporada de triatló del 2012 comença al gener. El finisher, però, encara no té fixats els objectius per la pròxima campanya. “Acabo de tancar temporada i encara no sé el que faré l’any que ve. Tinc clar que tornaré a Àustria però no amb la intenció de classificar-me per Hawaii. És un esforç econòmic important que prefereixo replantejar-me el 2013”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario