sábado

El CNM Triatló aconsegueix diferents podis al Campionat de Catalunya d’Aquatló

Els triatletes del Centre Natació Mataró Anaïs Rivas, Sheila Brillas, Lluís López, Antonio Roldán i Juan Mairena pugen al podi del Campionat de Catalunya d’aquatló disputat a Badalona el passat cap de setmana.

El Centre Natació Mataró Triatló va tancar la temporada 2011 amb diferents títols a nivell individual i col·lectiu al campionat de Catalunya d’aquatló. Anaïs Rivas i Lluís López van pujar al més alt del podi  de les seves categories- Sub23 i Veterans-1, respectivament- amb un temps de 33: 48 per part de la triatleta i de 29:30 pel veterà.

Sheila Brillas va córrer en 32:43, temps que li otorga la 2ª posició de la categoria Júnior i de la classificació general. Segona posició que va aconseguir, també, Juan Mairena a la categoria Veterans-2 amb 36: 45. El nedador Antonio Roldán va ser el millor triatleta de la secció del CNM aturant el cronòmetre en 28:45 i fent tercer de la classificació en Absolut i 7è de la General.

El CNM Triatló també es va proclamar campió de Catalunya per equip, tan masculí com femení. L’equip masculí estava format per Antonio Roldán, Lluís López i Pol Samsó. Aquest últim va quedar-se a 3 segons del bronze com a Júnior. L’equip femení el composava Anaïs Rivas i les germanes Sheila i Jèssica Brillas.

La prova disputada sobre les distàncies de 2.5km d'atletisme, 1.000m de natació i una altre vegada la mateixa distàcia a cursa a peu, la va guanyar el Júnior Jordi Garcia del CERRR Igualada en categoría masculina i Anna Flaquer del Team Calella Triathlon en categoria femenina.

L’equip entrenat per José Luís Cano tancava d’aquesta manera la temporada 2011. La pretemporada comença aquest novembre amb la finalitat de preparar i assolir els objectius de la temporada 2012.