miércoles

José Luis Cano 7è al Challenge Barcelona Maresme

El triatleta del Centre Natació Mataró Triatló va arribar en 7ª posició a la 3ª edició del Challenge Barcelona Maresme. José Luis Cano va aturar el cronòmetre amb 08:32:54.

José Luis Cano va arribar en 7ª posició al triatló de llarga distància Challenge Barcelona Maresme disputat el dia 2 d’octubre. El triatleta del Centre Natació Mataró va aconseguir un temps de 08:32:54 després de nedar 3.800m al mar Mediterrani, pedalejar 180km en bicicleta per la costa maresmenca i córrer, per acabar, una marató en 2:56:41 pel passeig de Calella.

El temps final li adjudica la 7ª posició en categoria elit i ser el 2n espanyol en creuar la línea de meta. “Estic content amb el temps i la posició final però em queda un regust quan penso en el tram de cursa a peu ja que vaig arribar a meta amb la sensació que encara em quedaven forces” explicava el mataroní. El triatleta ha pogut remuntar aquest tram final de la temporada després que aquest estiu fos operat del cor per un focus que li provocava taquicàrdies.

L’objectiu final de temporada és el Campeonat d’Espanya de Triatló Llarga Distància que es correrà a Orihuela (Murcia) el proper 6 de novembre. Aquest campionat es córrer sota distància C: 4.000m de natació, 120km de tram de ciclisme y 30km de cursa a peu.

Cano mira a la temporada 2012 amb la il·lusió d'encarar l’ironman d’Àustria on fa dues edicions va fer 5è amb 8 hores 23 minuts. “ Amb 44 anys mai saps ben bé quan de temps et queda competint a aquest nivell; voldria tornar a Àustria i fer 08:20h però sé que serà complicat”. José Luis Cano somnia en tornar al Campionat del Món i final del circuit Ironman a Hawaii on ja hi ha participat en tres ocasions.