miércoles

El CNM Triatló campió d’Espanya de Llarga Distància

La secció de triatló va aconseguir la victòria per equips superant les condicions
atmosfèriques adverses.

L’equip de triatló del Centre Natació Mataró es va proclamar campió d’Espanya al
Campionat Estatal de Llarga Distància que es va córrer a Orihuela, Alacant. La secció
representada pels triatletes José Luis Cano (6è amb 06:33h), German Garrote (14è amb
7:11h) i David Vilana (16è amb 7:34h) va aconseguir aquest títol per primera vegada en
la historia de l’entitat mataronina.

El triatló es va córrer en distancia C: 4.000m de natació, 120km en bicicleta i 30km
de cursa a peu. La competició es presentava complicada pel circuit plantejat i per les
condicions climatològiques. “Sabíem que seria complicat per les condicions climàtiques
però, finalment, va ser-ho encara més ja que va haver-hi força problemes amb el vent”,
destaca José Luis Cano.

Les condicions climatològiques, doncs, van ser protagonistes al llarg de la prova incrementant, d'aquesta manera, la finalització del circuit. “El recorregut de natació no estava del
tot ben senyalitzat i el vent feia que ens desviéssim de les marques, a més a més, enmig
de les fortes onades hi havia branques i trossos d’arbre que impedien la concentració
necessària per poder acabar el tram de natació” afirma Cano. El vent era notable, també,
en els trams de bicicleta i de cursa a peu amb ràfegues de fins a 70km/h.

El CNM Triatló acaba de començar la pretemporada i ho ha fet pujant al més alt del
podi del Campionat Estatal de Llarga Distància.