miércoles

El CN Mataró manté els bons resultats

El nivell al circuit català de duatló  cada vegada és més alt. Cada vegada és més difícil ocupar les posicions principals tot i això, l’equip mataroní ha aconseguit la segona posició per equips a la Duatló de Castellfollit disputada el passat cap de setmana.

Jose Luis Cano va ser 11è de la classificació general amb un temps de 58 minuts i 38 segons, temps que li va permetre, també, assolir la 3ª posició a la categoria veterans-1 on va haver de lluitar contra durs adversaris per poder aconseguir el bronze de la categoria. Tan sols dos segons més tard, Quim Iturralde va creuar la meta. Per altra banda, el junior del Mataró Pol Samsó va fer una molt bona actuació i va arribar a la 3ª posició d’una de les categories més disputades: Junior. El seu temps de 59 minuts i 51 segons va ser el 21è millor de la classificació general.

En categoria femenina Jèssica Brillas (1h 16min) i Claudia Luna(1h 21min) van pujar al podi de la categoria cadet, 1ª i 3ª respectivament. Aquesta 17ª edició de la Duatló de Castellfollit de la Roca era Campionat de Catalunya per categories, es disputava sota les distàncies de 5km de cursa a peu, 20km en bicicleta on es feia la selecció de grups de carrera i per acabar els 2,5km finals de carrera a peu que decidien les posicions finals de la duatló.

Jèssica Brillas (1ª) i Claudia Luna (3ª) al podi del Campionat de Catalunya per categories disputat a  Castellfollit de la  Roca.