domingo

El CN Mataró a Europa

Els triatletes més joves del CN Mataró van representar el club a la Copa d’Europa de Triatló Junior. Sheila Brillas, Pol Samsó i Martí Santiago van disputar aquesta competició internacional sobre distancia esprint a la localita de Quarteria, Portugal.

Sheila Brillas va aconseguir creuar la meta en la 23ª  posició femenina i 2ª espanyola amb un temps de 1h 8 minuts. La triatleta del Mataró va aconseguir la plaça de reserva pel campionat Europeu que es disputarà a Israel a finals d’aquest mes. Pel que fa a la classificació masculina el jove Pol Samsó va arribar en una 48ª posició a la classificació i 5è espanyol amb un temps de 58 minuts i 54 segons. Una carrera on hi participava la elit dels juniors d’arreu d’Europa. “Era molt difícil assolir una molt bona posició ja que el nivell era molt alt. Estàvem corrent amb gent que d’aquí uns anys estarà lluitant per ser Olímpics” comentava Samsó. “Estic força content amb la meva natació i tram de ciclisme però a la cursa a peu em va passar massa gent”, afegia.

Martí Santiago també va participar a la prova on va arribar en la 66ª posició amb un temps de 1 hora 6 minuts. José Luis Cano, encarregat de la secció de triatló del CN Mataró, va quedar content amb l’actuació dels seus triatletes: “Content pel paper que han fet els tres, tot i que encara els hi queda molt per aprendre i millorar, ja apunten maneres”.